Makelaar Roosendaal

Charles Suijkerbuijk Makelaars heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een voor in de regio Roosendaal bekend staande bedrijf- en woningmakelaardij met de nadruk op een persoonlijke benadering van de markt. Het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen (NVM) en de certificering tot registermakelaar staan hoog in het vaandel daar een constante bijscholing noodzakelijk wordt geacht om te kunnen inspelen op de steeds wijzigende marktomstandigheden met al haar juridische aspecten.

Woningmakelaardij

Charles Suijkerbuijk woningmakelaardij is al ruim 15 jaar actief als speler op de woningmarkt.
Ons werkgebied omvat de regio West-Brabant.  De lokale kennis van de markt alsmede de jarenlange ervaring maakt ons tot een betrouwbare partner. Onze lijnen zijn kort, persoonlijke benadering  staat hoog in het vaandel en dit alles draagt bij aan het adequaat kunnen handelen op de woningmarkt.

Bedrijfsmakelaardij

Charles Suijkerbuijk Bedrijfsmakelaardij heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een regionaal makelaarskantoor met een grote lokale kennis van de markt op het gebied van bedrijfshuisvesting in elke vorm.

- Kantoren
- Logistic/warehouses
- Bedrijfsopslagruimte al dan niet in combinatie met kantoren
- Winkelruimte in zijn verscheidenheid
- Ontwikkelingslocaties
- Beleggingsobjecten

De persoonlijke benadering van de markt en het directe contact met onze opdrachtgevers draagt bij aan onze daadkracht om snel en adequaat te kunnen reageren.

NVM Lidmaatschap

De Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen NVM is de grootste organisatie voor gecertificeerde makelaars in onroerend goed.

Om het lidmaatschap van de NVM  te waarborgen moeten de makelaars van Charles Suijkerbuijk Bedrijfs- en Woningmakelaardij voldoen aan de door de NVM gestelde eisen van vakbekwaamheid met het gevolg dat bijscholing verplicht wordt gesteld om de kwaliteit van de makelaars te handhaven.

Zowel Charles Suijkerbuijk als Noortje van der Maat zijn lid van de NVM.  

Vastgoedcert

De Stichting VastgoedCert is een organisatie welke de gecertificeerde makelaars in haar register opneemt op het gebied van hun vakbekwaamheid. 

Om aan de eisen van VastgoedCert te voldoen moeten de makelaars jaarlijks bijscholing volgens en studiepunten behalen om te blijven voldoen aan hun certificering. 

Charles J. Suijkerbuijk RT, Register taxateur, makelaar in en beëdigd taxateur van onroerende zaken ingeschreven in de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van de Stichting VastgoedCert te Rotterdam onder het certificaatnummer BV 02.111.2674. 

E.J. (Noortje) van der Maat RMT, Registermakelaar en beëdigd Taxateur van onroerende zaken ingeschreven in de Kamer Wonen/MKB van de Stichting Vastgoedcert te Rotterdam onder het certificaatnummer RMT 07.904.5.5876. 

NWWI

Dit is het Nederlands Woning Waarde Instituut welke taxatierapporten valideert (keurt) van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen wordt opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. 

Noortje van der Maat RMT voldoet aan die strenge kwaliteitseisen en is derhalve bij het NWWI aangesloten. 

Beverenlaan 2
4706 VM Roosendaal

Brugstraat 118
4701 LL Roosendaal
Bedrijfsmakelaardij | Laan van Brabant 62 | 4701 BL Roosendaal | 0165-541219 | info@cs-makelaars.nl
Facebook LinkedIn Twitter NVMFundaVastgoed Cert
Makelaar Roosendaal | algemene voorwaarden | Privacyverklaring | disclaimer | sitemap