Totaal aanbod

Driehoekstraat Roosendaal

Object:

Locatie:Driehoekstraat 0 ong, Roosendaal
Status:Huur / Koop
Soort object:Bedrijfsruimte
Vraagprijs:Prijs op aanvraag
Huurprijs:Prijs op aanvraag
Oppervlakte:140 m²
Bouwjaar:2020

Objectomschrijving:

26 Business Boxxen Majoppenveld Roosendaal

De economie is in beweging, de succesvolle ondernemer vormt daar de basis voor. Met name ten behoeve van de MKB en ZZP’ers is een concept ontwikkeld dat past bij de huidige vraag. Een ruime Business BOXX voor werkplaats, kantoor en opslag. Verdiepingsniveau middels grote raampartij voorzien van direct daglicht toetreding. Het complex heeft een exclusieve uitstraling en een uitstekende bereikbaarheid. Het park biedt units van 75, 90 en 130m2 maar ook 3 exclusieve units van 123 tot 140 m2 met de nadruk op presentatie of kantoorfunctie aan de voorzijde van het park uiteraard met een verdiepingsvloer en voorzien van een hoge glazen pui. Ondernemers die slechts een opslag/werkplaats nodig hebben vinden bij Business Boxx een ruime unit vanaf 36 m2. Alle Business Boxxen zijn voorzien van een sectionaldeur met een vrije inrijhoogte van 3,20 meter en een separate inloopdeur. Wanneer gewenst kan ook in deze units een verdiepingsvloer over de gehele of gedeeltelijke oppervlakte worden voorzien. Het park biedt u 24/7 toegang met eigen brievenbus en adres t.b.v. de vestiging van uw onderneming.

Locatie
Deze Business-Boxxen worden in Roosendaal gebouwd op het centraal gelegen industrieterrein Majoppenveld, 1 kilometer van de A58. Het park biedt Multifunctionele Business Boxxen in diverse afmetingen met de mogelijkheid om er een werkplaats binnen de categorie 2 en 3.1 te vestigen maar ook om er kantoor te houden. Opslag van goederen of een camper behoren uiteraard ook tot de mogelijkheid. Met een vrije inrijhoogte van 3.20 meter bieden de Boxxen toegang tot alle mogelijke beladen bussen en campers. Business Boxxen zijn er in diverse maten voor diverse doeleinden. Naast de prima afwerking van de Boxxen worden tal van opties geboden om uw Boxx geheel naar uw eigen wens af te werken.

Eigen Vestigingsadres
Met het gemeentelijke brievenbusbesluit heeft u een volwaardig vestigingsadres wat ook in de KvK kan worden vermeld.

Appartementsrechten
De grond en de te realiseren bebouwing wordt gesplitst in appartementsrechten. Elke koper wordt eigenaar van een appartementsrecht, welke het recht geeft op het uitsluitende gebruik van de desbetreffende Business-Boxx.
Naast de grond onder de bebouwing wordt elke koper tevens mede-eigenaar van het gemeenschappelijke buitenterrein en overige voorzieningen. Voor het beheer hiervan wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren (VVE) opgericht.

Vereniging van Eigenaren
Voor het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke delen, waaronder het gemeenschappelijk buitenterrein, de poorten en de beveiliging camera’s, wordt een VVE opgericht waarvoor thans de ontwikkelaar, Business-Boxx BV is aangesteld. De belangrijkste taken en bevoegdheden van deze vereniging zijn:
- Het beheer van de gemeenschappelijke zaken zoals het buiten terrein, de poorten en de beveiliging camera’s;
- Het opstellen van een huishoudelijk regelement waarin regels voor het gebruik van de gemeenschappelijke gedeelten;
- Het innen en beheren van de middelen die door de eigenaren aan de VvE ter beschikking worden gesteld als servicekosten. Bij overdracht van het appartementsrecht is koper reeds een eerste bijdrage aan de vereniging verschuldigd. De daaropvolgende (periodieke) bijdragen zullen door de eigenaren (leden van de vereniging) worden vastgesteld. Deze bijdragen zijn bedoeld om onder andere de navolgende zaken collectief te regelen/ betalen;
- De opstalverzekering;
- De aansprakelijkheidsverzekering;
- Reservering voor groot onderhoud, waaronder met name inbegrepen het dak onderhoud en buitenschilderwerk.
Daarnaast kunnen onder andere de navolgende zaken, na goedkeuring door de vergadering, collectief worden geregeld;
- Gevelreiniging;
- Onderhoud van evt. gemeenschappelijke groenvoorziening;
- Gladheidbestrijding op het buitenterrein;
- Onkruidbestrijding op het buiten terrein;

Beveiliging
Het Business-Boxx park Roosendaal wordt beveiligd met rondom hekwerk en aan de straatkant door middel van een 2-tal elektrisch bedienbare rol-hekken. Bovendien zullen er beveiliging camera’s worden geïnstalleerd.

Bestemmingsplan
De gemeente Roosendaal heeft voor dit Business Park in het bestemmingsplan bedrijvigheid met milieucategorie 2 en categorie 3.1. goedgekeurd alsmede volledige kantoorfunctie. Het volledige bestemmingsplan kan op verzoek worden toegezonden.

Duurzaamheid
T.b.v. de duurzaamheid wordt slechts elektriciteit als energiebron gebruikt en kunt u optioneel kiezen voor het installeren van zonnepanelen om nu al klaar te zijn voor de BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw) en zelfs ENG (Energie Neutraal Gebouw) regelgeving van de Nederlandse overheid per respectievelijk 2020 en 2025.

Aanvang en oplevering
Zodra de definitieve bouwvergunning is verleend en 65% van de units zijn verkocht (verwachting eind 2019), of zoveel minder ter beoordeling aan de ontwikkelaar, wordt een aanvang gemaakt met de bouw. De bouwtijd bedraagt circa 6-8 maanden.

Betaling koopsom V.O.N. (vrij op naam)
De koopsom van de business units staan vermeld in de koop/aannemingsovereenkomst. Deze som betreft een vaste prijs. In de koopsom v.o.n. zijn inbegrepen onder meer de kosten verbonden aan de werkzaamheden van de architect, de aannemer, de constructeur, de planontwikkelaar, de notaris en de leges van de gemeente Roosendaal. Kosten die niet opgenomen zijn in deze som zijn de eventuele persoonlijke kosten voor het afsluiten van een hypotheekakte en de aansluitkosten van de nutsbedrijven.
Kopers betalen in termijnen de diverse stadia van de bouw. Betaling en wijze van betaling zijn opgesteld in de koop-/aanneemovereenkomst die wordt getekend bij het sluiten van de koop.

Huren
Wanneer u uw bedrijf wilt vestigen op het Business- Boxx park in Roosendaal maar (nog) niet wilt kopen is er uiteraard de mogelijkheid om te huren. Ook als huurder geniet u van de faciliteiten en uitstraling van dit park.

Kopen
Met de scherpe prijsstelling is het voor de MKB en ZZP’r mogelijk een Business-Boxx te kopen en te zorgen voor het opbouwen van een appeltje voor de dorst in de toekomst. Gezien de huidige zeer lager rentetarieven zijn uw maandelijkse kosten zeer beperkt.

Investeren
Voor investeerders is het onderhoud van hun vastgoed een belangrijke factor. Doordat Business- Boxx services betrokken blijft bij de exploitatie van het park wordt u als investeerder volledig ontzorgd, voor een optimale conditie/ exploitatie van het park. Voor investeerders biedt Business-Boxx een prima rendement van ca. 7% bij verhuur.

Investeringsaftrek
Voor aangemerkte ondernemers, ZZP-er en het MKB, betaald de fiscus mee aan uw investering. Kijk voor deze investeringsaftrek tot 28% op www.belastingdienst.nl of overleg met uw boekhouder voor de aankoop van een Business-Boxx.

Financiering Business-Boxx mogelijk
Voor de aankoop van de units zijn er ook mogelijkheden voor financiering. Forty Finance is als financieringsadviseur verbonden aan dit project. Mocht u interesse hebben in financiering van een Business-Boxx, dan kunnen zij hierbij van dienst zijn.

Bijzonderheden:
Combineren van de verschillende units is mogelijk waardoor men de voor u gewenste oppervlakte kan creëren.

Voor de verdere afwerking, het opleveringsniveau en beschikbaarheid van de verschillende units kunt u contact opnemen met ons kantoor of de uitgebreide brochure aanvragen.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Objectspecificatie:

Vraagprijs:Prijs op aanvraag
Huurprijs:Prijs op aanvraag
Locatie:Driehoekstraat 0 ong, Roosendaal
Soort object:Bedrijfsruimte
Bouwjaar:2020
Oppervlakte:140 m²
Aantal units vanaf:36

Vraag brochure aan    Vraag brochure aan

« Terug naar het overzicht
Bedrijfsmakelaardij | Laan van Brabant 62 | 4701 BL Roosendaal | 0165-541219 | info@cs-makelaars.nl
Facebook LinkedIn Twitter NVMFundaVastgoed Cert
Makelaar Roosendaal | algemene voorwaarden | Privacyverklaring | disclaimer | sitemap