Taxaties

Taxeren van vastgoed is maatwerk.
Ieder object is immers anders of het nu gaat om de taxatie van een woning, appartement, bedrijfs- of kantoorgebouw de diversiteit van onroerend goed is zeer sterk uiteenlopend vandaar is een goede en juiste expertise een must.
De belangen waar het om gaat zijn zowel direct als indirect van grote importantie.

Gaat het nu om het bepalen van de verkoopwaarde met de daaraan afgeleide executiewaarde voor de financiering(hypotheek) bij een bank of andere instelling dan is Charles Suijkerbuijk Makelaardij de juiste partij.

Voor de waardering van bedrijfsmatig onroerend goed mag Charles Suijkerbuijk zich tot zijn specialisme rekenen daar hij ondermeer lid is van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoedadviseurs NVM en tevens een volwaardig lid is van de sectie Bedrijfsonroerend Goed.

Tevens wordt er voor het taxeren van het bedrijfsmatig onroerend goed gebruik gemaakt van het taxatiesysteem van het TMI. Het Taxatie Management Instituut (TMI) draagt zorg voor de kwaliteit en het beheer van het uniforme Taxatie Management Systeem. Een taxatiesysteem dat is ontwikkeld door en voor taxatieprofessionals in de commerciële vastgoedsector. Hoofddoel van het systeem is dat taxateurs kunnen gaan werken vanuit dezelfde uitgangspunten. Deze zijn vastgelegd in de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed©. Een initiatief dat taxaties van commercieel vastgoed inzichtelijk, vergelijkbaar en kwalitatief toetsbaar maakt. Een cruciale stap naar transparantie in de commerciële vastgoedbranche.

Charles J. Suijkerbuijk RT, Register taxateur, makelaar in en beëdigd taxateur van onroerende zaken ingeschreven in de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van de Stichting VastgoedCert te Rotterdam onder het certificaat-nummer BV 02.111.2674.

Bedrijfsmakelaardij | Laan van Brabant 62 | 4701 BL Roosendaal | 0165-541219 | info@cs-makelaars.nl
Facebook LinkedIn Twitter NVMFundaVastgoed Cert
Makelaar Roosendaal | algemene voorwaarden | Privacyverklaring | disclaimer | sitemap